Un nou magazin Lidl în Arad? O firmă de construcții pregătește terenul pentru companie

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Lanțul de supermarketuri Lidl România deține deja în municipiul Arad nu mai puțin de șase magazine. Unul este pe strada Banu Mărăcine (Central), pe Calea Aurel Vlaicu sunt două astfel de magazine (unul în zona Gării, iar unul în Vlaicu), unul pe Calea Zimandului (Grădiște), unul pe Calea Radnei (Micălaca) și unul pe Calea Timișorii (Aradul Nou).

Însă s-ar părea că cei de la Lidl vor să mai bifeze o zonă importantă din municipiul Arad, una care ar deservi chiar trei cartiere: Alfa, Pârneava și Confecții.

Astfel, ne-a fost adus în atenție faptul că, în zona străzii Prof. Dr. Aurel Ardelean (fosta stradă Pădurii), un constructor pregătește terenul pentru cei de la Lidl România.

Mai exact, vorbim despre nivelarea terenului și punerea „la pământ” a clădirilor existente, pe o proprietate aflată între Centrul de Îngrijire a Persoanelor Vârstince (situat pe colț cu strada Bodrogului) și Piața Obor.

Potrivit pancartei montată pe gardul proprietății, care evidențiază numărul autorizației și care atenționează asupra faptului că acolo există un șantier în lucru, denumirea lucrării executate este „demolare construcții existente). Cum spuneam, beneficiarul investiției este compania Lidl România.

Astfel că nu ne putem gândi la altceva, decât la faptul că cei de la Lidl pregătesc ridicarea unui nou magazin în acea zonă.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.