Un nou curs postuniversitar la UVVG

Educație

Scris de Arad Obiectiv

În contextul erei digitalizării și a importanței dezvoltării aptitudinilor în această direcție, U.V.V.G. Arad continuă procesul de digitalizare a învățământului universitar. Concomitent, pentru a avea cadre pregătite, suntem conștienți că formarea trebuie să înceapă din etapa de studiu preuniversitar, astfel că, în baza unui parteneriat, s-a considerat oportun dezvoltarea unui curs postuniversitar axat pe învățarea de tip E-learning.

Cui se adresează?

U.V.V.G. Arad lansează un nou curs postuniversitar : DEZVOLTAREA CONȚINUTULUI DIGITAL PENTRU PLATFORME DE E-LEARNING care se adresează cadrelor didactice preuniversitare și universitare.

Ce competențe vor dobândi absolvenții?

Dintre cele mai importante competențe dobândite, fac parte: analiza nevoilor de E-learning, elaborarea și implementarea procedurilor de E-learning, managementul programelor de educație/formare prin e-learning, la nivelul unei instiuții, proiectarea și dezvoltarea conținuturilor și materialelor de suport, evaluarea programelor de E-learning și integrarea TIC în procesele de formare inițială și continuă.

Despre acest curs

Cursul este acreditat cu 30 de credite, structurat pe 300 de ore. Disciplinele studiate: elemente de psihopedagogie în predarea online, platforme educaționale E-learning, aplicații în predarea online, instrumente și metode de evaluare si dezvoltare de conținut în format E-learning. Lectorii/speakerii sunt cadre ale U.V.V.G. Arad și traineri din cadrul Elearning & Software, unic partener MOODLE autorizat în Romania și Republica Moldova.

ÎN PLUS!!!

Pentru un grup de 5 cadre ale aceleiași instituții, se aplică un discount de 10% pentru fiecare membru în parte.

Pentru orice alte detalii sau înscrieri ne puteţi contacta la email fseii@uvvg.ro sau telefonic la 0790010118

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.