Un incendiu violent a avut loc, noaptea trecută, la un depozit de fân din Iratoșu | Foto

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

În această dimineață, în jurul orei 03.30, două echipaje de stingere ale Detașamentului de Pompieri Arad, 1 autospecială SMURD și 9 pompieri, cu sprijinul SVSU Iratoșu, cu 4 voluntari, și SVSU Șofronea, cu 1 autospecială și 5 voluntari, au intervenit în localitatea Iratoșu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de baloți de fân.

In momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiului acesta se manifesta la întreg depozitul cu posibilitatea de propagare la alte construcții.

S-a intervenit aproximativ 4 ore pentru limitarea propagării și protejarea construcțiilor învecinate.

În acest moment la fața locului au rămas, pentru supraveghere și stingerea unor focare, o autospecială a Detașamentului Arad și cei de la SVSU Iratoșu.

Cauza probabilă este în curs de stabilire.

Și la incendiul de la Zimand a rămas, de ieri, o autospecială de stingere și doi subofițeri, pentru supraveghere până la stingerea totală a incendiului.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.