Un bărbat din Timișoara a fost înjunghiat în gât și abdomen de o femeie

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Național

Scris de Arad Obiectiv

O tentativă de omor a avut loc, în urmă cu foarte puțin timp, la Timișoara, unde un bărbat a fost înjunghiat de către o femeie.

Din informațiile furnizate de către purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un imobil situat pe strada Timiș, din Timișoara, un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost înjunghiat în zona gâtului și în zona abdomenului, de către o femeie de 41 de ani.

Ajunși la fața locului, polițiștii efectuează verificări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, sub aspectul săvârșirii de lovire sau alte violențe, pentru a stabili cauzele și împrejurările comiterii faptei.

Între timp, se pare că bărbatul a fost preluat de medici și transportat la spital, în vreme ce femeia a fost dusă la Secția 4 de Poliție din Timișoara.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.