Un bărbat din Dieci și unul din Ineu au fost prinși cu țigări de contrabandă

Sursă imagine: Arhivă (imagine cu caracter ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Polițiștii din Ineu au oprit miercuri o mașină aflată în trafic și au avut surpriza să găsească și alte nereguli decât cele pe care le-ar fi putut găsi la un control asupra șoferului și autoturismului.

Astfel, la data de 12 august, polițiștii orașului Ineu au depistat în trafic, un autoturism în care se aflau doi bărbați, unul de 33 de ani din Dieci, în calitate de conducător auto și un pasager de 48 de ani din Ineu, iar în urma verificării interiorului mașinii a fost descoperită, în portbagaj, cantitatea de 4000 de fire de țigarete (asta însemnând 200 de pachete), susceptibie a proveni din contrabandă, pe care bărbatul de 48 de ani le-ar fi achiziționat în vederea comercializării.

„Țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului de 48 de ani fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.