UPDATE 3 – Bărbatul care s-a aruncat de la etajul 5 al Spitalului Județean Arad a murit. Avea 43 de ani, iar înainte de a sări și-a sunat soția

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un incident tragic a avut loc, în urmă cu foarte puțin timp, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Din informațiile noastre, un bărbat de aproximativ 40-50 de ani, angajat al Spitalului Județean, s-ar fi aruncat de pe clădirea instituției (de la etajul 6).

Momentan nu se știu motivele pentru care bărbatul a decis să recurgă la acest gest. Totodată, s-ar părea că acesta ar ocupa un post de inginer tehnic în cadrul SCJU Arad, astfel că avea acces pe clădirea instituției.

Deși în primă fază informațiile spuneau că bărbatul ar fi murit pe loc, sursele noastre spun că, de fapt, acesta este încă în viață și că medicii se chinuie din răsputeri să-l salveze.

UPDATE

Bărbatul care s-a aruncat de pe clădirea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a fost declarat mort în cele din urmă, în pofida faptului că medicii s-au chinuit vreme bună să-l resusciteze și să-i salveze viața.

Încă nu este clar de ce a recurs la acest gest tragic, însă, din informațiile noastre, înainte să se arunce în gol de pe clădirea spitalului, acesta și-ar fi sunat soția pentru a o anunța cu privire la ce urmează să facă.

Acesta avea 43 de ani și era angajat pe postul de inginer în cadrul Serviciului Tenhnic de la Spitalul Județean Arad din anul 2016.

UPDATE 2

Se pare, totuși, că bărbatul s-ar fi aruncat de la etajul 5 al clădirii SCJU. Respectivul etaj este împărțit de Secția Clinică Cardiologie și de Secția Clinică Neurologie, iar acesta s-ar fi aruncat de pe unul dintre geamurile primei secții.

UPDATE 3

„O veste tragică a îndurerat comunitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, după ce în urmă cu mai puțin de o oră, un coleg de-al nostru, în vârstă de 43 de ani, inginer la Serviciul Tehnic, a recurs la un gest extrem, aruncându-se de la etajul V al clădirii principale a SCJU Arad. Medicii au inițiat de urgență manevrele de resuscitare dar, din păcate, viața colegului nostru nu a mai putut fi salvată. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, este mesajul transmis de către conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Revenim cu alte amănunte pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.