UAV deschide anul universitar 2021-2022

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Luni, 4 octombrie, va avea loc deschiderea noului an universitar. Nu va fi o singură festivitate ci, mult mai multe. Fiecare facultate va organiza propria întâlnire cu studenții din anul I, cu respectarea măsurilor impuse de epidemia de SarsCov2,  conform programului afișat pe pagina de facebook a UAV și pe site-ul www.uav.ro. Totul pentru a proteja sănătatea studenților, a profesorilor, a celor din administrația UAV.

Un moment special pentru comunitate academică va fi dezvelirea plăcii omagiale  dedicată primului rector al Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, prof.univ.dr. Radu Homescu. Evenimentul va începe de la orele 10.00, în sala festivă din clădirea UAV, Bd. Revoluției nr.72, clădire care va purta numele  distinsului profesor care și-a dedicat întreaga viață dezvoltării și promovării universității arădene de stat.

„Anul acesta, conducerea Universității Aurel Vlaicu, a decis ca festivitatea de deschidere să fie dedicată acestei personalități care a marcat istoria universității noastre. La eveniment vor fi invitate autoritățile locale, instituțiile care au sprijinit și sprijină învățământul superior de stat din județul nostru. Acest moment de început al unui nou an universitar va fi un omagiu adus celor care au avut un rol esențial în devenirea Universității Aurel Vlaicu din Arad” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.