U.V.V.G. Arad, la AR-MEDICA

Educație

Scris de Arad Obiectiv

AR-MEDICA este cea mai mare expoziție de profil medical din vestul țării și una dintre cele mai importate la nivel național. În cadrul expoziției, pe lângă standurile unde se poate consulta oferta de bunuri și servicii medicale, sunt organizate simpozioane, congrese, conferințe și workshop-uri cu teme medicale pentru medici generaliști, specialiști, stomatologi, medici de familie, medici veterinari, tehnicieni dentari, farmaciști și asistenți medicali.

U.V.V.G. Arad este prezentă și la această ediție, prin cadrele didactice, medicii specialiști și rezidenți și studenții facultăților de Medicină, Stomatologie și Farmacie.

În cadrul conferințelor vor fi prezentate lucrări științifice care abordează teme din activitatea medicală și chirurgicală.

AR-MEDICA a debutat în ziua de 3 noiembrie și va dura trei zile, timp în care vom fi împreună cu membrii comunității medicale și academice naționale și internaționale.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.