Trei tineri de 15 ani, înarmați cu un Kalașnikov, au fost prinși pe proprietatea lui Donald Trump

Sursă imagine: global247news.com / globalriskinsights.com

Internațional

Scris de Arad Obiectiv

Trei adolescenți care aveau asupra lor o armă Kalașnikov (AK-47) încărcată au fost arestați, după ce ar fi ajuns „din greșeală” pe proprietatea lui Donald Trump de la Mar-a-Lago, relatează BBC, citați de Digi24.

Cei trei tineri de 15 ani se aflau într-o mașină parcată, la circa 3 kilometri de reședința lui Donald Trump din Palm Beach. O patrulă de poliție s-a apropiat de autoturism pentru o inspecție de rutină, iar aceștia au început să circule cu mașina, au anunțat polițiștii din Florida.

Ajunși în apropiere de proprietatea președintelui american, tinerii au văzut un filtru de poliție și au abandonat mașina, crezând că e un blocaj ca să-i prindă pe ei, și au fugit pe jos, sărind un zid, nu înainte să abandoneze rucsacul în care se afla arma Kalașnikov, care era încărcată. Așa au intrat în curtea reședinței, a precizat poliția pentru Associated Press.

Citește mai multe pe: digi24.ro.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.