Trei sirieni, intrați ilegal în România, au fost prinși de polițiștii din Șagu

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștilor din comuna arădeană Șagu li s-a părut ceva suspect când au văzut trei persoane care circulau pe marginea Drumului Naționa 69, așa că i-au luat pe aceștia la întrebări.

Astfel, la data de 12 august 2020, polițiștii Postului de Poliție Șagu au depistat, pe marginea D.N. 69, sens de mers Timișoara – Arad, trei cetățeni care cu ocazia solicitării documentelor pentru legitimare au prezentat două pașapoarte și o carte de identitate eliberate de autoritățile din Siria.

Aceștia au declarat verbal că ar fi intrat în România în mod fraudulos din alt stat. Au fost predați Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.