Trei „scursuri” ale societății au tâlhărit un bărbat cu dizabilități, pentru 100 de lei, în centrul Aradului

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Trei „scursuri” ale societății – fiindcă altfel nu putem numi astfel de persoane – și-au scos în evidență aptitudinile de tâlhari cu un sărman bărbat cu dizabilități. Și totul s-a întâmplat în centrul Aradului.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați ieri, printr-un apel la 112, despre faptul că trei persoane au sustras 100 de lei de la un bărbat cu dizabilități, pe strada Lucian Blaga.

În scurt timp, cei trei bănuiți de săvârșirea faptei au fost depistați pe o stradă din apropiere, fiind vorba despre un arădean de 49 de ani, un tânăr de 17 ani, din Lipova și o tânără de aceeași vârstă, din Arad.

Cercetările sunt continuate de Biroul de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuată documentarea activității infracționale a celor trei.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.