Noi telefoane Nokia cu baterii de până la 5.000 mAh aproape de lansare

Noi telefoane Nokia cu baterii de pana la 5000 mAh aproape de lansare

Sursă imagine: Steve H.McFly @OnLeaks

Tech

Scris de T.F.

Nokia va lansa în curând noi smartphone-uri, conform mai multor informații din domeniu. Aceste telefoane au primit recent certificarea TuV Rheinland. Agenția germană TuV Rheinland certifică bateriile aflate pe telefoanele diferiților producători de smartphone-uri. Telefoanele Nokia vin cu o capacitate a bateriei de 4.500mAh și 5.000mAh și suport pentru încărcare rapidă.

Nu se știe prea multe despre aceste viitoare telefoane Nokia. Conform site-ului indian 91Mobiles, aceste baterii ar aparține modelelor Nokia 6.3 / Nokia 6.4 și Nokia 7.3 5G / Nokia 7.4, dar încă nu se poate spune cu certitudine. Smartphone-ul Nokia 7.3 5G sau 7.4 (momentan nu este sigur cum se va numi) a fost confirmat recent de directorul de producție al HDM Global, care a spus că viitorul smartphone va veni cu procesorul Qualcomm Snapdragon 690.

Acest procesor Qualcomm este și la bordul excelentului smartphone Samsung Galaxy A42 5G. Directorul HDM Global a sugerat, de asemenea, că Nokia 7.3 5G / 7.4 va avea un afișaj cu rata de actualizare de 90Hz sau 120Hz. Nu ar trebui să treacă mult timp până când vom afla mai multe informații despre ambele telefoane.

Fotografiile cu smartphone-ul Nokia 7.3 5G au dezvăluit întregul design al telefonului. Telefonul are un ecran cu gaură pentru camera selfie, un ecran FHD+ PureDisplay de 6,5 inch (16,51 centimetri), un senzor fizic de amprentă digitală și un panou spate cu un modul foto de formă circulară. Se așteaptă ca Nokia 7.3 să aibă o cameră principală de 48MP, o camera de 8MP cu unghi ultra-larg, un obiectiv macro de 5MP și o cameră de adâncime de 2MP pentru fotografiile portret. Telefonul ar putea avea o cameră frontală de 24MP pentru selfie-uri. Toate camerele de pe acest Nokia 7.3 5G sunt produse de Carl Zeiss Optic.

În ceea ce privește pe Nokia 6.3 / Nokia 6.4, se spune că telefonul vine cu procesorul Qualcomm Snapdragon 730 și patru camere marca Zeiss în spate. Modulul va fi format dintr-o camera principală de de 24MP, una cu unghi ultra-larg de 12MP, una de adâncime și una macro, ambele de 2MP. Se așteaptă să aibă un senzor de amprentă montat lateral. Conform informațiilor cele două smartphone-uri Nokia vor fi lansate de HMD Global la începutul anului 2021.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.