„Târgul de Nuntă ARAD” revine într-un mare fel, în primul weekend din martie! Nunta pe care ai visat-o dintotdeauna, la doar un pas de realitate

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Organizatorii de evenimente speră într-o revenire a acestui segemet lovit din plin de pandemia COVID-19 și, odată cu primele zvonuri despre revenirea la normaliate și deschiderea oficială a sezonului de nunți 2022, s-au reluat targulile de profil, în speță cele dedicate viitorilor miri.

Arădenii vor avea parte de un târg dedicat tinerilor care vor să-și unească destinele în weekendul 5-6 martie, la sala de evenimente Gemi Conference & Events, din cartierul Micălaca. Acolo, furnizori de produse și servicii dedicate nunților vor veni în întâmpinarea tinerilor care se pregătesc să facă marele pas, cu oferte foarte avantajoase valabile pe perioada expoziției, precum și cu partea de consultanță, astfel încât viitorii miri să mai scape de poverile organizării nunții.

Rochiile de mirese, constumele de miri, verighetele, invitațiile, arajamente florale, torturi spectaculoase, servicii de cocktail bar, oferte foto-video, formații muzicale, oferte ale sălilor de eveimente, demo-uri pentru coafură și machiajul miresei precum și servicii de tratamente corporale de slăbire și chiar câteva surpirze pentru ziua cea mare – asta vor putea găsi viitorii miri în cadrul Târgului de Nuntă ARAD, organizat în primul weekend din luna femeii.

Sperăm, credem și ne pregătim pentru un sezon de evenimente 2022 în condiții normale. Motiv pentru care invit viitorii miri în primul weekend al lunii martie la Tragul de Nuntă, organizat la Gemi Conference & Events, cea mai nouă și aș putea spune fără ezitare și cea mai elegantă sala de evenimente din Arad. Furnizori cunoscuți de servicii pentru evenimente din Arad, Timiosara și Oradea se vor reuni pentru două zile în cadrul târgului și vor fi la dispoziția viitorilor miri”, spune Bianca Morariu, organizatorul evenimentului. 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.