marți, 18 iunie, 2024

Suporterii dau cadouri copiilor de la UTA, de 1 iunie

Distribuie articolul

Cei din asociația Suporter Club UTA anunță că demarează o nouă acțiune prin care și-au propus să ofere cadouri micuților din Academia UTA. De această dată vorbim despre toate grupele de copii cu vârste de până la 14 ani din curtea „Bătrânei Doamne”, dintre care opt grupe de băieți și trei grupe de fete.

Pentru a intra în posesia cadourilor, copiii și părinții sunt invitați la magazinul UTA Official Store, magazin care susține de fapt toate aceste acțiuni care au ca scop ajutarea copiilor și juniorilor din Academia UTA. Acolo, micuții vor primi pachete care vor conține tricouri, caiete, calendare, insigne, abțibilduri, și pixuri.

În continuare redăm comunicatul SCU și programul după care pot fi ridicate cadourile:

Asociația Suporter Club UTA demarează o nouă acțiune de sprijinire a copiilor din Academia UTA, oferindu-le acestora cadouri cu ocazia „Zilei Internaționale a Copilului”. Este vorba despre copiii din grupele de băieți 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 și 2018, respectiv grupele de fete U11, U13 și U15.

Toți acești copii vor primi din partea Suporter Club UTA pachete care vor conține tricouri, caiete, calendare, insigne, stickere și pixuri metalice. Pentru a intra în posesia cadourilor oferite de SCU, părinții sunt rugați să se prezinte cu copiii lor la sediul UTA Official Store (Calea Aurel Vlaicu, bloc L, parter – între Atrium Mall și Gara CFR). Pachetele pot fi preluate începând de joi (30 mai) și până sâmbătă (8 iunie), după următorul program: Luni – Vineri între orele 10:00 și 18:00, respectiv sâmbăta între orele 10:00 și 14:00.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți