Studenții UAV, voluntari la DSP Arad

Educație Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Studenți, membri ai Ligii Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, au muncit ca voluntari alături de angajații DSP Arad pentru a introduce date ale anchetelor epidemiologice în sistemul informatic.

În acest fel deciziile de carantinare și de izolare ale persoanelor confirmate cu Covid  ajung mai repede atât la pacienți, cât și la medicii de familie.

„Numărul de cazuri din județul nostru este în creștere, iar volumul de lucru tot mai mare al angajaților DSP face ca introducerea datelor în sistem să fie încetinită. Am decis împreună cu câțiva colegi să oferim o mână de ajutor. Cred că în acest moment este foarte importantă  implicarea tuturor pentru ca lupta împotriva COVID 19 să fie cât mai eficientă”, spune președintele Ligii Studenților din UAV, Nicoleta Șușca.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.