Studenții UAV, locul I în ierarhia mondială

Educație Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Miculescu Ionuț-Alexandru și Păcurar Andra, studenți ai Universității „Aurel Vlaicu“ din Arad, în cadrul Facultății de Educaţie Fizică şi Sport formează perechea de dansatori care ocupă locul I în rankingul mondial, la categoria Adult Latino.

Legitimați la clubul CSC Ghiroda, alături de antrenorii lor Horia Preda și Bota Gelu au un palmares de invidiat la această categorie de dans. Locul 1 în lume, câștigători ai Cupei Europene, ai concursurilor din Italia și Moscova, campionii României din 2019 și până astăzi și, ultima performanță, locul I la categoria Adult Latin în cadrul WDSF International Open Krakow, campionat desfășurat în 27 martie, în Polonia.

Urmează o nouă competiție națională pentru ei, Campionatul național de dans sportiv, eveniment organizat de Federația Română de Dans Sportiv, competiție ce se va desfășura în perioada 09 – 10 aprilie, la Timișoara.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.