Studenții UAV, în direct cu angajatorii

Educație Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Povestea unei cariere de succes poate începe, încă din studenție, cu un loc de muncă oferit de companiile arădene studenților UAV. O vizită la una dintre aceste companii, un interviu la fața locului și oferta de muncă în domeniul studiat poate veni mai repede decât te aștepți. Studenții pot beneficia de aceste oportunități prin  programul derulat prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră  din cadrul UAV.

Una dintre companiile care a primit, recent, studenții UAV de la Facultatea de Inginerie este „Hai Extrusion” din Chișineu Criș. Procesul de producție, locurile de muncă din cadrul firmei au fost țintele acestei vizite. O parte dintre studenți au participat chiar și la interviuri pentru angajare, urmând să-și înceapă cariera în cadrul acestei companii. ,,Astfel de vizite sunt deosebit de importante pentru studenții universității noastre și asigură contactul direct dintre mediul universitar și cel economic. Le mulțumim companiilor care sunt alături de noi și care sprijină programele noastre pentru studenți” a declarat rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Ramona Lile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.