Studenții de la UAV, din nou alături de familiile nevoiașe

Social

Scris de Arad Obiectiv

Viitorii asistenți sociali, actuali studenți ai Universității “Aurel Vlaicu” din Arad, continuă campania “Ajută-ne, să-i ajutăm”, sub atenta îndrumare a doamnei conf. univ. dr. Maria-Alina Breaz.

De această dată, studenții specializării Asistență socială și-au îndreptat atenția și eforturile către o familie formată din 6 membri, patru copilași cu vârste cuprinse între 4 luni și 12 ani, alături de părinții acestora, cărora li s-a asigurat sprijin prin donarea de alimente, îmbrăcăminte și jucării.

Voluntarii au fost întâmpinați cu multă bucurie, recunoștință și zâmbete calde. Voluntariatul presupune, pe de-o parte, empatie, iar pe de alta, dorința de a aduce o schimbare în lume și de a acționa în consecință.

Persoanele care au disponibilitatea și dorința de a ajuta familii aflate în impas sunt încurajați să doneze, putând lua legătura cu persoanele de contact ale campaniei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.