Studenții de la Facultatea de Design a UAV vin cu un proiect de amenajare a vitrinelor spațiilor comerciale din Arad. Consilierea și manopera va fi gratuită

Educație Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Primăria Municipiului Arad împreună cu Facultatea de Design din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad au dat startul unui proiect menit să contribuie la înfrumusețarea orașului. Proiectul se adresează agenților economici care își desfășoară activitatea economică în municipiu și care își pot amenaja vitrinele cu sprijinul studenților arădeni.

Mai exact, cei care doresc să schimbe imaginea vitrinelor de la propriul spațiu comercial se pot înscrie în această campanie printr-un e-mail la adresa parteneriat@primariaarad.ro, iar studenții de la design îi vor contacta pentru a demara proiectul personalizat pentru vitrina respectivă. Trebuie menționat faptul că, cei care se înscriu în acest proiect vor primi consiliere gratuită și că, de asemenea, manopera va fi gratuită, nu însă și materialele necesare pentru amenajări, acestea urmând a fi suportate de către proprietari.

Studenții vor propune un concept de design pornind de la elementele pe care agentul economic le va pune la dispoziție și dacă va fi acceptat, studenții vor amenaja vitrina.

„Mi-a plăcut foarte mult propunerea universității de a contribui la amenajarea vitrinelor din Arad. Este o inițiativă bine-venită și care se pliază perfect pe campania de înfrumusețare a orașului. Sper ca agenții economici să profite de această oportunitate și de expertiza  studenților de la Design. Sunt sigur că entuziasmul și creativitatea tinerilor vor transforma fața vitrinelor din Arad și ne vom bucura cu toții de un oraș tot mai frumos” a afirmat primarul Aradului, Călin Bibarț.

„Întotdeauna am susținut că unul dintre obiectivele universității noastre este implicarea în viața orașului. Este foarte important ca arădenii să beneficieze de expertiza pe care mediul academic o poate oferi.  Mă bucur că Primăria a răspuns pozitiv propunerii noastre și ne oferă sprijinul logistic pentru a putea demara această inițiativă a Facultății de Design. Sper ca agenții economici să fie la fel de receptivi și să permită studenților de la Facultatea de Design să-i ajute în amenajarea vitrinelor spațiilor comerciale. Sunt convinsă că vom avea o bună colaborare cu toți cei implicați  și că arădenii se vor bucura de rezultatele acestei campanii” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.