Studenții de la Balneofiziokinetoterapie, de la UVVG, în practică

Educație

Scris de Arad Obiectiv

Începând cu al doilea an de studiu, studenții BFK încep practica de specialitate în clinica Neoclinic din Moneasa, unde au ocazia să interacționeze cu pacienții cu boli artrozice, reumatismale, Parkinson, AVC-uri, afecțiuni ale plămânilor sau patologii post-covid, pentru a căror recuperare se aplică tratamente specifice.

În cursul lunilor octombrie și noiembrie, pacienții clinicii și studenții noștri au avut mai multe întâlniri, sub supravegherea medicilor, printre procedurile cu care s-au familiarizat studenții numărându-se electroterapia, kinetoterapia, masajul somatic și limfatic și ozonoterapiea.

Cadrele Facultății de Medicină a U.V.V.G. Arad sunt preocupate constant să creeze condițiile optime pentru pregătirea practică a studenților.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.