Studenții arădeni de la Design, invitați la Feeric Fashion Sibiu

Educație

Scris de Arad Obiectiv

Invitația a fost făcută chiar de Landiana și Mitichi, creatorii acestui festival, unul dintre cele mai mari evenimente ale industriei fashion, organizat la Sibiu. Feericul este una dintre cele mai cunoscute săptămâni ale modei din lume alături de Tokyo, Dubai, Madrid, Copenhaga etc.

„Este o mare oportunitate pentru studenții noștri și îi îndemn să o folosească. Prezența la un festival de fashion de o asemenea anvergură nu poate fi decât o experiență din care cu siguranță vor avea multe de învățat. Mulțumim Feeric Fashion” a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

Studenții arădeni sunt așteptați să fie parte a unei experiențe de neuitat, să-și exprime creativitatea și să participe la secțiunile dedicate tinerilor creatori.

„Pentru noi, ca și tineri designeri, Feeric Fashion înseamnă o mare șansă. Să fii parte a acestui  festival care aduce pe catwalk creatori din peste 20 de țări, este o bucurie și o ocazie pe care cu siguranță nu trebuie să o ratăm ”a declarat designerul Paul Micșa, student al Facultății de Design din cadrul UAV.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.