marți, 16 iulie, 2024

Știm că îți dorești să călătorești din nou, iar „Travel Again” îți oferă pachete turistice la prețuri excelente, asistență profesională și experiențe de neuitat, chiar și în pandemie

Distribuie articolul

În plină pandemie, când toată lumea se ferește să facă investiții în afaceri mai mult sau mai puțin nesigure, două tinere din Arad și-au găsit curajul de a-și investi banii, energia și priceperea într-o afacere dintr-un domeniu lovit din plin de această pandemie.

Este vorba despre Bianca și Andreea, două tinere pasionate de călătorii, care au decis să-și ducă pasiunea la un alt nivel.

Cum spuneam, cele două tinere au ales să pună bazele unei afaceri într-unul dintre cele mai afectate domenii în ultimul an. Mai exact, vorbim despre o agenție de turism.

Așa se face că, pe parcursul anului trecut, turismul a fost grav afectat de pandemia de coronavirus, măsurile luate de către autoritățile din toată lumea descurajând, ba chiar interzicând la un moment dat călătoriile în scopuri recreative. Atât Bianca, cât și Andreea, lucrau în urmă cu un an în domeniul turismului și serviciilor.

Totuși, așa cum ne-a afectat pe cei mai mulți dintre noi, pandemia le-a afectat și pe ele, iar când au văzut că lucrurile încep să nu mai funcționeze, s-au reprofilat. Însă părăsirea domeniului de care erau îndrăgostite nu le-a ținut prea mult departe de turism, astfel că, la scurt timp au luat decizia de a reveni la ceea ce iubesc să facă. Și astfel a luat naștere „Travel Again”. Cum „travel again” se traduce în „călătorește din nou”, putem spune că au ales perfect numele agenției, dat fiind că toți ne dorim ca, în cel mai scurt timp, să putem călători din nou.

Le-am întrebat pe cele două tinere ce anume le-a determinat să se întoarcă la acest domeniu și, mai ales, cum și-au găsit curajul de a porni pe un astfel de drum, într-un moment critic pentru turism.

„Plăcerea de a fi în acest domeniu a primat, în cele din urmă, iar treaba cu reprofilatul nu a funcționat așa cum ne așteptam, iar asta probabil fiindcă știm că cel mai bine este să faci ceea ce iubești să faci, ne-a mărturisit Andreea Weiss, completată fiind de cea mai bună prietenă a ei, de acum și parteneră de afaceri, Bianca Dragan: „Am încercat (n.red. – să se reprofileze), dar am decis că am vrea din nou să facem ceea ce iubim mai mult și mai mult, adică turism, așa că am decis să încercăm o nouă provocare, cea de antreprenor”.

Astfel, cu o experiență de câțiva ani acumulată în domeniul turismului, Andreea și Bianca și-au luat inima în dinți și au pornit pe un nou drum, un drum prin care, speră ele, să vă deschidă și dumneavoastră alte drumuri. Și fac asta cu plăcere, prin dedicare și având în spate experiențele prin care au trecut și ele în multele lor călătorii. Iar la finalul fiecărei călătorii făcute de clienții lor, vine bucuria generată de mulțumirea acestora.

„Satisfacția pe care o ai în momentul în care clientul este mulțumit cu recomandările tale, este de neînlocuit”, mai spune Andreea, alături de un zâmbet larg.

Experiența din domeniu a celor două fete constituie, în mod evident, un avantaj, adică putem spune că nu au luat-o chiar de la zero, însă asta nu știrbește câtuși de puțin din curajul pe care acestea îl au în a se avânta într-un domeniu atât de văduvit în aceste ultime luni.

Așa se face că, de la începutul lunii martie, agenția de turism „Travel Again” și-a deschis porțile, așteptându-și clienții. Și ne vedem nevoiți să mărturisim că, vreme de aproximativ două ore pe care le-am petrecut în agenție, stând de vorbă cu Bianca și Andreea, n-au fost puțini cei care le-au trecut pragul, semn că cele două știu bine ce fac și că cei cu care au colaborat în trecut sunt mulțumiți de serviciile și sfaturile oferite.

De ce să alegeți serviciile Travel Again

Probabil că o să vă întrebați de ce ar trebui să alegeți serviciile oferite de fetele de la „Travel Again”, iar răspunsul este unul cât se poate de simplu. Cu atât mai mult acum, în această perioadă plină de încercări și restricții, este nevoie să știți dinainte care este situația în destinațiile pe care doriți să le vizitați. Așa se face că „Travel Again” vine în sprijinul dumneavoastră cu recomandări, dar mai ales cu explicații concrete privind condițiile de călătorie.

„Chiar dacă este o perioadă destul de grea pentru turism, ne bazăm pe cunoștințele și informațiile noastre, obținute direct de la sursă. Asta însemnând că avem informații actualizate despre condițiile de călătorie, respectiv restricțiile în vigoare pentru destinațiile alese. În plus, de-a lungul anilor am testat personal o serie de destinații, pentru a le putea oferi turiștilor cele mai bune recomandări pentru destinațiile în care urmează să călătorească”, ne-au explicat Andreea și Bianca.

Destinațiile preferate

Am fost curioși să aflăm care sunt destinațiile preferate de către turiștii români, îndeosebi de arădeni.

Am aflat astfel că, la modul general, arădenii preferă excursiile în Turcia, Egipt, Tunisia și Grecia. Totuși, din acest an, fetele de la „Travel Again” spun că destinațiile exotice, precum Republica Dominicană și Zanzibar, au devenit mult mai accesibile, decât în trecut.

În plus, aflăm că, din acest an, „Travel Again” va oferi clienților și pachete charter (asta însemnând zborul, transferul de la aeroport și cazarea) în destinații precum Croația, Muntenegru și Bulgaria. Iar zborurile către aceste destinații vor fi efectuate de pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Multe dintre pachetele turistice oferite de către „Travel Again” includ zboruri de pe aeroportul din Timișoara sau chiar din Oradea. Unul dintre aceste pachete, cu zbor din Timișoara, pe care de altfel vi-l recomandăm și noi, este pachetul de tip „circuit” în Cappadocia (Turcia), o excursie în care veți avea parte de asistență turistică în limba română și în care vă veți putea bucura de o plimbare de neuitat cu un balon cu aer cald pe deasupra unui superb canion.

Totuși, dacă sunteți din Arad și nu vă place să conduceți prea mult până la aeroport, aveți inclusiv opțiunea de a alege o excursie în Antalya, cu zbor chiar de la Arad.

Evident, nu toate pachetele oferite de către „Travel Again” sunt către destinații turistice din alte țări, astfel că puteți opta pentru o excursie de neuitat chiar în România.

Însă, pentru mult mai multe detalii și mult mai multe pachete turistice și oferte, este mai bine să mergeți la sediul agenției „Travel Again”, situat în municipiul Arad, pe strada Horia, la numărul 2 (exact lângă sediul DHL). Andreea și Bianca vor fi acolo de luni până vineri, între orele 09:00 și 17:00.

Sau, mai simplu, le puteți contacta prin telefon, la numerele: 0744.532.145 – Dragan Bianca, respectiv 0744.532.147 – Andreea Weiss.

De asemenea, o parte din ofertele celor de la „Travel Again” le puteți găsi și pe pagina lor de Facebook, cu un singur click AICI: Travel Again.

 

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți