Sportul, în dezbatere la UAV

Educație Sport

Scris de Arad Obiectiv

Universitatea Aurel Vlaicu din Arad va  găzdui, timp de două zile, cea de a XIX-a  ediție a Sesiunii internaționale de referate și comunicări științifice „Educația Fizică și Sportul – prezent și perspective”.

Evenimentul, susținut de Centrul Cultural Județean Arad,  este organizat de  Asociația profesorilor de Educație Fizică și Sport din Arad în parteneriat cu UAV, dar și cu alte instituții și organizații de profil.

Invitatul special al conferinței este dl Sorin Valeanu – expert internațional antidoping.
Lucrările conferinței se vor desfășura joi, 18 noiembrie,  și vineri, 19 noiembrie, în complexul M al UAV și se bucură de prezența invitaților din Serbia și Ungaria, care vor  face o scurtă prezentare a activității sportive din cele două țări.

„Colaborarea cu mediul preuniversitar este o constantă pentru universitatea noastră. Ne bucurăm să susținem acest eveniment atât prin logistica necesară cât și prin contribuția științifică a colegilor noștri din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport”, a declarat rectorul UAV,  Ramona Lile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.