Tapițeriile mașinii, a canapelelor sau chiar covoarele îți sunt murdare? PRO Cleaners le face „ca noi”!

Advertorial (P)

Scris de |

Spălătorie de covoare profesională, în Arad

Pro Cleaners Arad oferă o gamă largă de servicii profesionale de curățare a covoarelor, canapelelor, colțarelor, fotoliilor, tapițeriilor auto, scaunelor și saltelelor dumneavoastră, la sediul nostru sau la dumneavoastră acasă. În orice situație, deplasarea este gratuită.

Soluțiile de curățare folosite de noi sunt de cea mai bună calitate, fiind importate din Germania, Elveția și Italia.

De asemenea, oferim și servicii de igienizare a climelor auto și de apartament, eliminând mirosurile neplăcute cauzate de umiditatea din instalații, care produce mucegai, fungi, microbi etc.

Prin igienizarea cu OZON te putem scăpa de mucegaiul și mirosul specific al acestuia din casă!

Curățătorie pentru canapele, în Arad

Menținerea curățeniei în casă sau la birou este importantă pentru sănătate și confort. Dar, uneori, poate fi o provocare să o faceți singur. De aceea, Procleaners Arad este soluția perfectă pentru a menține covoarele, canapelele, saltelele și tapițeria mașinii în cea mai bună formă.

Spălăm covoarele dumneavoastră, acordând o atenție deosebită la detalii, tocmai din acest motiv, folosim cele mai bune soluții pentru împrospătarea țesăturilor, pentru curățarea acestora în profunzime și pentru îndepărtarea celor mai dificile pete.

După acest proces, covoarele sunt uscate, finisate, parfumate și livrate!

Serviciile se adresează de asemenea și afacerilor din domeniul HoReCa.

Cel mai bun mod de a-ți menține casa curată

 

(P)

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.