Samsung a oferit aplicației sale inteligente SmartThings o interfață nouă

Samsung a oferit aplicației sale inteligente SmartThings o interfață nouă

Sursă imagine: Samsung Global Newsroom

Tech

Scris de T.F.

Samsung a actualizat interfața cu utilizatorul pentru aplicația sa inteligentă SmartThings, înlocuind schema de culori ușor demodată a vechii aplicații – plină de tonuri de gri și pământii – cu o nouă interfață de utilizare și un aspect general mai proaspăt. Noua interfață a fost lansată pe Android și urmează versiunea pentru iOS la un moment în viitor, spune Samsung.

Această actualizare urmează anunțului recent al SmartThings cu privire la aplicația Windows, care oferă o experiență similară chiar de pe un laptop Samsung Galaxy Book și orice alt computer Windows.

În timp ce interfața vechii aplicații era orientată în jurul diferitelor camere pe care utilizatorii le alocaseră pentru gadget-ul lor inteligent de acasă, noul aspect se concentrează acum pe cinci spații:

Acestea sunt toate informațiile și imaginile pe care le avem pentru moment despre noua aplicație SmartThings, dar pare o actualizare suficient de sensibilă. Va trebui să vedem cum funcționează pentru a ne face o idee mai bună despre ea.

Este plăcut să vedem că Samsung acordă o atenție specială aplicației sale SmartThings de fiecare dată. Compania aduce permanent actualizări acestei aplicații care are foarte mulți utilizatori la nivel mondial. De la un timp Samsung a încetat să mai producă hardware original pentru platforma sa inteligentă de casă SmartThings și externalizează lucrările către terți pentru a face dispozitive „SmartThings compatibile”.

SmartThings continuă să lucreze la îmbunătățirea tehnologiilor sale. Recent, SmartThings a anunțat integrarea protocolului Matter în ecosistemul său, deținând locul de lider ca platformă cu cele mai flexibile moduri de conectare a dispozitivelor, inclusiv Wi-Fi, Z-Wave, Zigbee și acum Matter. Platforma deschisă SmartThings reunește dispozitive, dezvoltatori și servicii pentru a oferi unul dintre cele mai mari ecosisteme integrate, conform TheVerge. Cu sute de mărci certificate și milioane de utilizatori activi platforma Samsung facilitează inovațiile în viața conectată în mai multe cazuri de utilizare.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.