Shazam folosit din ce în ce mai mult: peste 200 de milioane de utilizatori activi lunar

Shazam folosit din ce în ce mai mult

Sursă imagine: Shazam

Tech

Scris de T.F.

Shazam este o aplicație americană gratuită deținută de Apple Inc. Aplicația poate identifica muzică, filme, reclame și emisiuni de televiziune, pe baza unui scurt eșantion redat și utilizând microfonul de pe dispozitiv. Software-ul este disponibil pentru dispozitive cu sistemul de operare Android, iOS, macOS și watchOS.

Acum aplicația Shazam are peste 200 de milioane de utilizatori activi lunar. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de Apple. Aplicația a fost fondată în 1999 de Chris Barton, Philip Inghelbrecht, Avery Wang și Dhiraj Mukherjee. La 24 septembrie 2018, Shazam Entertainment Limited a fost achiziționată de Apple pentru suma de 400 milioane USD.

Apple Music și Shazam oferă o experiență muzicală perfectă fanilor din întreaga lume. Privind înapoi putem vedea cât de apropiate au fost misiunile celor două servicii de muzică: aceea de a aduce cea mai bună muzică de pretutindeni în fiecare casă pentru iubitorii de muzică și audiofili.

Dance Monkey by Tones and I deschide graficul special publicat pe Apple Music care include primele 100 dintre cele mai căutate melodii din toate timpurile. Gândiți-vă doar că într-un an și jumătate această melodie fost căutată de peste 36 de milioane de ori. Pe locul al doilea este Prayer in C de Lilly Wood & The Prick & Robin Schulz, pe locul al treilea este Let Her Go by Passenger, conform site-ului italian HDBlog.

Shazam este o aplicație pe care o găsiți și pe smarthone-urile și tabletele Samsung. Puteți asculta muzica pe care o căutați prin Shazam pe Samsung Galaxy Note 20 Ultra, de exemplu, în condiții excelente. Acesta dispune de un sistem audio reglat de AKG.

Printre celelalte servicii puse la dispoziție de Shazam în ultimele zile menționăm Discovery Top 50, clasamentul celor mai bune 50 de melodii inedite realizate de artiști din întreaga lume. Tot prin Shazam este posibil să încercați gratuit Apple Music timp de 5 luni: oferta este dedicată noilor abonați și poate fi activată direct din aplicație.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.