Sfârșit de săptămână plin cu misiuni dificile pentru pompierii ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În acest week-end subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat 55 misiuni de intervenție.

Detașamentul de Pompieri Arad și Ineu au intervenit, fiecare, pentru stingerea a câte un incendiu de vegetație uscată, respectiv baloți de paie. Incendiile au fost stinse în limitele găsite, fără a se propaga și fără să producă victime.

Sâmbătă dimineață, Detașamentul Sebiș a intervenit cu 1 ofițer 5 subofițeri și autospecială de descarcerare în localitatea Voivodeni pentru extragerea unei victime, bărbat care s-a răsturnat cu tractorul în pădure. Din păcate în momentul sosirii echipajului de intervenție, bărbatul era decedat fiind prins sub tractor.

Echipajele desemnate pentru transportul persoanelor confirmate cu noul virus COVID 19 au efectuat 6 misiuni de transport către cele două spitale, Secția TBC Grădiște, respectiv spitalul suport Ineu.

La cele două puncte de decontaminare, Arad și Ineu au fost decontaminate 5 autospeciale, 10 paramedici, 2 asistenți și 2 medici. Decontaminarea se face după fiecare transport/intervenție de pacient confirmat.

Cele 9 echipaje SMURD au acordat asistență medicală de urgență în 39 de cazuri, pentru 36 adulți și 8 copii.

Detașamentul de Pompieri Arad a executat o misiune de asistență persoane.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.