Sfârșit de săptămână aglomerat pentru ISU Arad, cu peste 100 de misiuni

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad au avut un sfârșit de săptămână extrem de aglomerat. Mai exact, subunitățile ISU Arad au avut nu mai puțin de 101 misiuni.

Astfel, Detașamentul de Pompieri din cadrul ISU Arad a intervenit pentru stingerea unui număr de cinci incendii, dintre care patru au fost incendii la case și anexe, iar unul la un accident dintre o motocicletă și un autoturism.

Totodată, echipajul CBRN a executat 13 misiuni pentru decontaminarea personalului și a autospecialelor, în urma desfășurării unor misiuni de transport ale pacienților confirmați cu noul coronavirus.

Au fost desfășurate și 15 misiuni de transport ale unor persoane confirmate cu noul COVID 19, respectiv 2 misiuni de asistență a persoanelor.

Cele nouă echipaje SMURD ( 1 terapie intensivă mobilă și 8 echipaje de prim ajutor), au intervenit pentru acordarea de asistență medicală în 66 de cazuri.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.