Seria Galaxy Watch 6 lansată de Samsung, rama fizică rotativă revine

Sursă imagine: Samsung Global Newsroom

Tech

Scris de T.F.

Zilele trecute Samsung, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume, a organizat un eveniment de vară Galaxy Unpacked, unde a lansat noi telefoane mobile, tablete și ceasuri inteligente. La Seul, în Coreea de Sud, Samsung a lansat telefoanele pliabile Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5, tabletele Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+, Galaxy Tab S9 Ultra și ceasurile inteligente Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic.

Dintre acestea, fanii au aștepta cu cel mai mare interes cele două telefoane pliabile și ceasul Samsung Galaxy Watch 6 Classic, potrivit PhonAndroid. Referitor la noul Galaxy Watch 6 Classic, acesta aduce înapoi rama fizică rotativă, foarte apreciată de fani la modelele precedente, mai puțin la seria Galaxy Watch 5 de anul trecut, unde am avut un model Samsung Galaxy Watch 5 Pro, cu o ramă digitală. Recenta serie Galaxy Watch 6 este compusă din două modele distincte, un Galaxy Watch 6 standard și un Galaxy Watch 6 Classic.

Diferențele sunt în design. În timp ce aspectul versiunii de bază este foarte rafinat și mai simplu, modelul Classic, care revine acum, lansat ultima dată cu seria Samsung Galaxy Watch 4, se bazează pe o carcasă din aluminiu și sticlă de safir. Pe lângă faptul că are un aspect mai șic cu rama fizică rotativă, aceasta poate fi folosită pentru a naviga foarte ușor prin meniuri.

Cu aceste modele, Samsung a pariat pe ecrane mai mari, în medie cu 20% mai mult decât cele ale seriei Galaxy Watch 5. Galaxy Watch 6 este disponibil în dimensiuni 40 mm și 44 mm, în timp ce versiunea Classic va fi vândută în dimensiuni 43 mm și 47 mm. Brățările pot fi, la rândul lor, schimbate mai ușor cu un nou sistem sistem prin care puteți schimba foarte ușor curelele.

Ambele ceasuri au un ecran OLED care poate merge până la o luminozitate de 2.000 niți (aveți o lizibilitate perfectă în aer liber chiar și în lumina puternică a soarelui). Sunt la bord toți senzorii obișnuiți și mulți dintre ei aduc caracteristici noi. Senzorii vor trimite notificări pentru bătăi anormale ale inimii, vor analiza calitatea somnului și vor oferi femeilor urmărirea perioadei menstruației.

În ambele ceasuri au un procesor Samsung Exynos W930 nou și mai performant și o baterie de 300 mAh (pentru versiunile de 40 și 43 mm) sau 425 mAh (pentru versiunile de 44 și 47 mm). Cele două ceasuri rulează pe sistemul de operare Wear OS 4.0, care oferă mai multă securitate pentru datele dvs., notificări revizuite și imagini de fundal animate.

Ambele modele sunt certificate IP68 pentru rezistență la praf și apă, cu standardul militar american MIL-STD-810H și 5ATM pentru rezistență la presiunea unei coloane de apă de 50 de metri.

Prețurile afișate de Samsung nu sunt deloc mici:

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.