UPDATE | Semiremorca încărcată cu deșeuri din mase plastice a unui camion a ars ca o torță, pe A1 | VIDEO

Național

Scris de Arad Obiectiv

Fumul negru și dens generat de focul izbucnit la semiremorca unui camion se poate vedea de la mulți kilometri depărtare pe Autostrada A1.

Mai exact, pe A1, în apropierea uneia dintre coborârile spre municipiul Timișoara, semiremorca unui camion a fost cuprinsă de flăcări. Momentan nu știm exact cauzele care au dus la acest incendiu, însă semiremorca respectivă arde ca o torță, iar circulația este blocată.

Mai mulți șoferi de camioane s-au oprit probabil pentru a încerca să-l ajute pe colegul lor. În același timp, șoferii care circulă pe sensul opus de mers sunt uluiți și chiar speriați de ceea ce văd. De altfel, unul dintre aceștia a și filmat incindentul și ne-a transmis imaginile.

UPDATE

Potrivit reprezentanților ISU Timiș, evenimentul s-a produs în jurul orei 10:55, atunci când un apel la 112 anunța incendiul la un autotren pe A1, la kilometrul 508.

„Au fost alertate Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și Punctul de lucru Pișchia, fiind trimiși la locul evenimentului doi ofițeri și 11 subofițeri, cu o autospecială de serviciu, o autospecială de primă intervenție și comandă și două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție, la fața locului s-a constatat faptul că remorca autotrenului ardea generalizat. Capul tractor au autotrenului a fost decuplat. Autotrenul era încărcat cu deșeuri de mase plastice. Din fericire nu s-au înregistrat victime”, transmit reprezentanții ISU Timiș.

În același timp, reprezentanții IPJ Timiș transmit că traficul a fost deviat pe Drumul Național 69, prin localitatea Orțișoara.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.