duminică, 14 iulie, 2024

Seleușul iese din carantină! Primarul Branc a câștigat procesul la Curtea de Apel București

Distribuie articolul

În seara zilei de 31 iulie, autoritățile au luat horărârea de a băga în carantină comuna Seleuș, după ce mai multe cazuri de coronavirus au fost depistate acolo. Printre cei depistați pozitiv s-a numărat chiar și primarul Cristian Branc.

O săptămână mai târziu, edilul anunța că a decis să atace la Curtea de Apel București Ordinul Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, nr. 4659263 din 01.08.2020, prin care s-au carantinat localitățile Seleuș și Moroda.

În urmă cu mai puțin de o oră, același Cristian Branc a anunțat că judecătorii Curții de Apel București i-a dat câștig de cauză.

„Dragii mei,

acțiunea întreprinsă în instanță, prin care solicitam anularea ordinului emis de Departamentul pentru Situații de Urgență, a avut câștig de cauză. De astăzi comuna Seleuș iese din carantină!
În urmă cu aproximativ o săptămână vă promiteam că voi face tot posibilul pentru a scoate comuna noastră din carantina impusă de autoritățile centrale. Astăzi , Curtea de Apel București ne-a dat câștig de cauză. Am promis că voi lupta pentru cetățenii comunei Seleuș și asta am făcut. Așa voi face și în continuare pentru că această comunitate merită tot ceea ce este mai bun.
Victoria obținută astăzi nu este a lui Cristian Branc, ci a întregii noastre comunități!
Dumnezeu să binecuvânteze comuna noastră!”, a scris primarul comunei Seleuș, Cristian Branc, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți