Se întâmplă în Arad: o mașină a fost luată pe sus cu buldoexcavatorul, fiindcă încurca muncitorii | VIDEO

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

O mașină parcată în parcarea din fața gării din municipiul Arad a fost luată efectiv pe sus cu un buldoexcavator, lăsându-i cu gura căscată larg pe trecători. De altfel, unul dintre trecători a și surprins momentul pe cât de amuzant, pe atât de enervant probabil pentru proprietarul autoturismului, cu ajutorul unui telefon mobil și ne-a transmis imaginile.

Pe materialul video se vede cum un autoturism este ridicat cu ajutorul cupei frontale a unui buldoexcavator și probabil este mutat într-o altă locație. Menționăm că nu știm exact care este motivul acestei „proceduri” de ridicare a respectivului autoturism, iar asta fiindcă, din sursele noastre parcarea este privată, însă cel mai probabil mașina în cauză se afla în acea parcare de câteva zile, iar proprietarul parcării a demarat lucrări de modernizare.

Totuși, fie ea și parcare privată, nu credem că este neapărat în regulă ca mașina să fie mutată cu un buldoexcavator, existând șanse mari ca utilajul să provoace daune autoturismului în cauză. Și putem înțelege și faptul că autoturismul îi încurca pe oameni la modernizări, dar, totuși, la fel de bine putem presupune că proprietarul autoturismului a călătorit undeva cu trenul știind că își lasă mașina într-o parcare și că o va găsi tot acolo și la întoarcere, respectiv că o va găsi în aceeași stare în care a lăsat-o.

În continuare vă lăsăm pe dumneavoastră să vizionați materialul video de mai jos și să vă dați cu părerea despre noile metode folosite prin Arad pentru ridicarea autoturismelor.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.