Se fură ca-n codru pe Ștrandul Neptun din Arad

Știri Arad

Scris de Amalia Fuliaș

Nu puțini sunt cei care au fost zilele trecute pe Ștrandul Neptun din Arad și au plecat acasă desculți, fără prosoape, poșete și alte lucruri mai mult sau mai puțin valoroase.

Mai multe persoane de pe un grup de Facebook din Arad se plâng că pe ștrand se fură ca în codru și că nu e normal ca, o locație aflată aproape în centrul orașului, să nu beneficieze de camere de supraveghere sau măcar de un vestiar în care să-și lase lucrurile în siguranță.

Nemaipunând la socoteală faptul că prețul biletului de acces pe ștrand e destul de ridicat pentru o familie modestă cu copii, oamenii riscă să plece de acolo păgubiți, iar făptașii neprinși.

Atragem atenția celor care vor să-și petreacă zilele libere la ștrand ca, în lipsa unor astfel de facilități mai sus menționate, să fie atenți la lucrurile personale și pe cât posibil să nu le lase nesupravegheate, altfel se pot trezi fără ele.

Iată câteva dintre comentariile la care făceam referire:

 

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.