duminică, 14 iulie, 2024

Scandal, geamuri sparte și un magazin vandalizat în zona Gării | Foto

Distribuie articolul

Un scandal monstru a pornit în această seară, în zona Gării din municipiul Arad.

Potrivit martorilor, totul a plecat de la un bărbat aflat în scaun cu rotile, cel mai probabil om al străzii, care în jurul orei 21:00 a intrat într-un supermarket din zona Gării, unde a făcut scandal și unde ar fi spart o vitrină, nervos fiind că paznicul, aflat la toaletă în momentul intrării bărbatului în magazin, i-a atras atenția că a intrat fără mască.

Ulterior, bărbatul a fost scos din magazin și a plecat. Cei de la magazin au crezut că acesta a plecat de tot, însă după vreo jumătate de oră bărbatul invalid s-a întors și și-a amintit că are un conflict cu cei de la magazin. Martorii spun că invalidul ar fi luat o cârjă, cu care ar fi lovit unul din geamurile magazinului, acesta făcându-se țăndări peste tot, bucăți din sticlă căzând pe una dintre casele de marcat și pe o angajată, dar și chiar pe bărbatul recalcitrant, provocându-i și ceva răni.

Între timp, un trecător care a văzut scandalul a sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale și chiar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Bărbatul recalcitrant a continuat scandalul chiar și cu forțele de ordine de față, în cele din urmă, după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale, acesta fiind transportat la Psihiatrie.

Totuși, din cauza legii prost făcute, este puțin probabil ca bărbatul să fie „închis” măcar la Psihiatrie și mâine, deoarece pentru asta este necesar consimțământul lui sau al unei rude. Așadar, acest individ, dar și mulți alții ca și el vor fi mâine tot în zona Gării, în zona Podgoria sau chiar în zona centrală, unde vor continua să bea, să se drogheze, să facă scandal și chiar să provoace daune arădenilor. De altfel, din păcate, pentru locuitorii acestor zone, astfel de lucruri sunt oarecum „la ordinea zilei”, cu toții fiind temători să mai iasă din case după lăsarea întunericului. Și, cu toate astea, cu toate că toată lumea știe despre aceste probleme, cu toate că apelurile la 112 sau la Poliția Locală sunt nenumărate, nu se întâmplă nimic concret cu acești oameni ai străzii, iar asta, în principiu, din cauza legilor proaste, dar și din dezinteresul celor care conduc acest oraș, pentru că alte mari orașe au găsit soluții pentru a scăpa de astfel de probleme.

Distribuie articolul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți