Săptămâna acomodării, la U.V.V.G. Arad

Educație

Scris de Arad Obiectiv

Studenții din anul I de studiu au început anul universitar cu o agendă încărcată. Orarul a fost structurat altfel pentru cei mai proaspeți studenți, aceștia având programate mai multe vizite și întâlniri, în cadrul “săptămânii acomodării”, prin grija Biroului de Studenți Străini.

Tradiția U.V.V.G. Arad, de a întâmpina studenții și a le facilita acomodarea în orașul și județul nostru, a fost reluată după pandemie, astfel că, în primele două zile ale săptămânii au avut prima întâlnire cu conducerea universității, decanii și cadrele didactice, în campusul universitar.

În doua zi, au fost  programate vizite la Consiliul Județean, unde au fost primiți cu căldură de președintele și vicepreședinții C.J.A., precum și de dl. deputat Sergiu Bîlcea. Programul a continuat cu o vizită la Spitalul Județean Arad, iar la finalul zilei, studenții au vizitat stadionul “Francisc Neuman”.

În zilele care urmează, studenții noștri se vor întâlni cu partenerii antreprenoriali și vor vizita Castelul Macea. Una din cele mai așteptate activități, programată pentru zilele următoare, va fi un tur cu ghid al orașului nostru, și vizita la Palatul Administrativ, unde vor fi primiți de primarul municipiului Arad, dl. Călin Bibarț.

Săptămâna se va încheia cu o petrecere tematică.

„Ne bucurăm că avem din nou ocazia să le dorim studenților noștri “Bun venit!”, prin aceste activități. Le dorim un an plin de succese și putere de muncă”, transmit reprezentanții universității arădene.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.