„Sănătate și frumusețe – Atelier de săpunuri artizanale”, proiectul Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad

Educație Social

Scris de Arad Obiectiv

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, studenții Facultății de Farmacie de la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, au preparat săpunuri artizanale, în cadrul evenimentului intitulat „Sănătate și frumusețe – Atelier de săpunuri artizanale”. Săpunurile au fost preparate în cadrul laboratorului de Dermatocosmetologie, sub coordonarea d-nei şef lucrări dr. Adriana Dărăban, şi vor ajunge la copiii din Centre de plasament și Școli speciale, alături de alte bunuri și, bineînțeles, nelipsitele dulciuri, în pachețele pe care studenții farmaciști le vor pregăti cu drag pentru ei.

Evenimentul se află la a doua ediție și ne dorim ca acesta să devină o tradiție în cadrul Facultății noastre, în special în preajma sărbătorilor. Datorită unor oameni cu suflet mare, din pachețelele pe care le vom pregăti pentru copii, nu vor lipsi dulciurile tradiționale și ouăle roșii. Adresăm mulțumiri tuturor studenților care s-au implicat în acțiunea de voluntariat, dar și conducerii Universității, în special doamnei rector, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci pentru sprijinul acordat” – ne-a declarat şef lucrări dr. Adriana Dărăban, director de departament în cadrul Facultăţii de Farmacie UVVG. 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.