luni, 15 iulie, 2024

Samsung Odyssey OLED G8 lansat, are un afișaj 4K uimitor, cip AI și tehnologie anti-ardere

Distribuie articolul

Samsung a lansate zilele trecut noi monitoare din seriile Odyssey, Smart Monitor și ViewFinity. Dintre acestea iese în evidență noul model Samsung Odyssey OLED G8 care aduce o grămadă de specificații și caracteristici impresionante. Noul monitor inteligent promite să îmbunătățească experiența de vizualizare pe OLED prin utilizarea tehnologiei AI.

După cum sugerează și numele, Samsung Odyssey OLED G8 are un ecran OLED de 32 inch (81.28 centimetri) cu rezoluție 4K UHD, rata de reîmprospătare de240 Hz, raport de aspect 16:9 și timp de răspuns de 0,03 ms. Cu alte cuvinte, vă puteți aștepta la o calitate incredibilă a imaginii și o capacitate de răspuns excelentă, ceea ce îl face expert atât la consumul de conținut, cât și chiar la jocuri. Acest monitor inteligent oferă un afișaj anti-orbire și este echipat cu procesorul NQ8 AI Gen 3, potrivit GizmoChina.

Noul Odyssey OLED G8 este primul monitor pentru jocuri OLED de la Samsung alimentat de inteligența artificială (AI). Procesorul NQ8 AI Gen3, care este același procesor pe care îl folosește Samsung în televizorul său 8K 2024, crește conținutul la aproape 4K atunci când folosește Samsung Gaming Hub și aplicațiile native Smart TV ale monitorului pentru o rezoluție mai mare în jocuri și divertisment.

Monitorul poate fi folosit și ca televizor inteligent în ceea ce privește funcționalitatea. Când utilizează un ecran OLED, mulți utilizatori sunt îngrijorați de problema arderii. Cu toate acestea, Samsung își propune să combată acest lucru cu Samsung OLED Safeguard+. Această tehnologie este prima din lume care previne arderea prin aplicarea unui conduct de căldură pulsatoriu pe monitor.

În plus, sistemul de răcire dinamică evaporă și condensează un lichid de răcire pentru a difuza căldura de cinci ori mai eficient decât metoda mai veche a foii de grafit, care previne arderea prin reducerea temperaturii la miez. Monitorul detectează, de asemenea, imagini statice, cum ar fi logo-urile și barele de activități, reducându-le automat luminozitatea pentru a oferi un alt mijloc de prevenire a arderii.

Noua tehnologie OLED Glare Free 5 de la Samsung păstrează, de asemenea, acuratețea culorii și reduce reflexiile, menținând în același timp claritatea imaginii pentru a asigura o experiență de vizionare captivantă, chiar și în lumina zilei. Ecranul OLED cu reflexie redusă, depășește compromisul dintre luciu și reflexie datorită unui nou strat de acoperire dur specializat și model de acoperire a suprafeței.

Monitorul un design metalic super subțire care le oferă o identitate distinctă, în timp ce Core Lighting+ îmbunătățește experiențele de divertisment și joc cu iluminare ambientală care se sincronizează cu ecranul. Suportul ergonomic face, de asemenea, sesiunile lungi mai confortabile, cu înălțimea reglabilă, plus suport pentru înclinare și rotire.

Samsung Odyssey OLED G8 vine cu tehnologia AMD FreeSync Premium Pro, precum și cu Nvidia G-Sync. Opțiunile de conectivitate includ 2 porturi HDMI, 3 porturi USB 3.0, 1 port DP și un suport ergonomic. Din păcate, detaliile privind prețurile și disponibilitatea nu au fost încă anunțate.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți