Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy XCover 5 – mic, robust și bine protejat

Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy XCover 5 - mic, robust și bine protejat

Sursă imagine: Samsung

Tech

Scris de T.F.

Au fost mai multe informații în ultimul timp că Samsung va lansat un nou smartphone robust din seria XCover. Acum aceste informații s-au materializat și compania a lansat un Samsung Galaxy XCover 5. Este un smartphone mai ieftin decât ultimul model XCover FieldPro și rulează ultima versiune a sistemului de operare Google: Android 11.

Conform Android Police, Smasung Galaxy XCover 5 are un ecran LCD cu diagonala de 5,3 inch (13,46 centimetri), are procesorul Samsung Exynos 850 și 4GB RAM și 64 GB spațiu de stocare. Procesorul Exynos 850 este același pe care îl veți găsi în telefoanele Samsung mai ieftine, cum ar fi Galaxy A21s. La spate are o singură cameră de 16MP, cu o cameră orientată spre față de 5MP pentru selfie și apeluri video. Bateria este la nivelul celorlalte specificații, are 3.000mAh și încărcare rapidă de 15W. Nu știm momentan despre nicio mențiune 5G, deși telefonul are o variantă dual-SIM. În toate este un model mai puțin dotat față de Samsung Galaxy FieldPro.

În plus față de protecția împotriva prafului și a apei cu certificarea IP68, la fel de bună ca oricare din seria Galaxy S de vârf, Samsung Galaxy XCover 5 are și certificarea cu standardul militar american  MIL-STD 810H. Exact ce secțiuni ale acestui standard al Departamentului Apărării al SUA le îndeplinește nu au fost menționate. Corpul său întărit, cu grosimea de 9,2 mm și ecranul Gorilla Glass 6 (nu la fel de dur ca Victus, dar totuși mai bun decât majoritatea) poate rezista la o cădere de 1,5 metri.

Ecranul poate fi folosit cu mănuși. Caracteristica Glove Touch crește sensibilitatea la atingere pe ecranul lui Samsung Galaxy XCover 5. În acest fel permite utilizatorilor să folosească dispozitivul în timp ce poartă mănuși pentru o utilizare rapidă și convenabilă.

Galaxy XCover 5 are, de asemenea, câteva caracteristici non-standard: un buton suplimentar programabil cu finisaj roșu strălucitor și pini POGO în partea de jos pentru o încărcare de 15 wați într-un doc proprietar. Nu există senzor de amprentă, deși detecția de bază a feței Samsung este disponibilă.

Samsung va vinde Galaxy XCover 5 începând cu 15 martie la un preț de aproximativ 350 de euro. Acest lucru îl face considerabil mai scump decât ar indica specificațiile sale, dar natura robustă a telefonului va merita, probabil, pentru mulți cumpărători. Ajută la acest lucru și faptul că telefonul rulează Android 11 din cutie și, ca parte a programului Samsung Enterprise Edition, va primi în cinci ani de actualizări de securitate.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.