Samsung Galaxy Tab S7 FE: prima tabletă Fan Edition listată în Germania

Sursă imagine: Samsung Global Newsroom

Tech

Scris de T.F.

Samsung a oficializat noua tabletă Galaxy Tab S7 FE, eliminând presupunerile de până acum. Aceasta are un ecran cu diagonala de 12,4 inch (31,50 cm) și suport opțional 5G. Pentru 649 de euro, clientul primește o tabletă Android premium de nivel mediu, găzduită într-o carcasă elegantă din metal.

Samsung Galaxy Tab S7 FE, unde FE înseamnă „Fan Edition”, a fost inițial planificată pentru lansare cu numele Galaxy Tab S7+ Lite, la urma urmei, are și un ecran de 12,4 inch, precum Samsung Galaxy Tab S7+. Cu toate acestea, modelul Fan Edition folosește un ecran LCD față de unul AMOLED pe modelul Tab S7+. Rezoluția ecranului este de 2560×1600 pixeli și se atinge o rată maximă de actualizare de 60Hz.

Sub capotă se află un procesor octa-core Snapdragon 750G. Cipul este combinat aici cu 4GB de memorie RAM și 64GB de stocare, care pot fi extinse până la 1TB printr-un slot pentru card Micro-SD. Conform site-ului german WinFuture, există și o variantă cu 6GB de RAM și 128GB memorie internă.

Cu toate acestea, site-ul german Samsung listează dispozitivul doar în versiunea de bază, cu 4GB de RAM, suport 5G și 64GB de stocare pentru 649 de euro. Probabil că versiunea fără modem 5G costă cu aproximativ 50 sau 100 de euro mai puțin. În orice caz, echipamentul suplimentar include și Wi-Fi cu suport dual-band, GPS, Bluetooth 5.0 și un port USB Tip C cu suport pentru USB 3.2. Conectivitatea NFC nu este inclusă pe tabelta Galaxy Tab S7 FE.

Camera principală de la spate aflată pe Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G are o rezoluție de 8MP și focalizare automată. Frontal are o camera de 5MP, potrivită pentru selfie și apeluri video. Bateria tabletei este destul de impresionantă cu 10.090mAh și permite o durată de viață de până la 12 ore cu utilizare prin intermediul rețelei mobile.

Caracteristica specială a Galaxy Tab S7 FE este din nou Samsung S Pen, cu ajutorul căreia utilizatorul poate lua notițe și desena. Tableta rulează pe Android 11 cu interfața Samsung One 3.1. Tab S7 FE are o carcasă metalică și difuzoare duale cu un sunet optimizat de AKG. Dispozitivul va fi disponibil în curând inițial în culorile „Mystic Black” și „Mystic Silver”, pentru 649 de euro. O versiune albastră și una de culoarea bronzului ar trebui să fie disponibile mai devreme sau mai târziu în acest an.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.