Restricțiile de circulație de pe Bulevardul Decebal se prelungesc până marți după-amiază

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Reprezentanții Primăriei Municipiului Arad anunțau zilele trecute că, începând de luni (17 august 2020), ora 8.00 până marți (18 august 2020), ora 5.00, circulația pe Bulevardul Decebal va fi interzisă pe tronsonul delimitat de străzile A.D.Xenopol și  1 Decembrie 1918.


Citește și: Circulația, pe o parte din Bulevardul Decebal, va fi închisă la începutul săptămânii viitoare. Joi vor fi restricții și în fața teatrului


 

Totuși, se pare că restricțiile de circulație pe Bulevardul Decebal vor fi prelungite până marți, la ora 14:00.

„Până marți, 18 august 2020, ora 14.00, circulația pe Bulevardul Decebal va continua să fie restricționată pe tronsonul delimitat de străzile A.D.Xenopol și 1 Decembrie 1918.

Din motive de securitate elementele care compun macaraua folosită la lucrările de reabilitare a Colegiului Economic nu pot fi manipulate si transportate pe timpul nopții. Prin urmare s-a decis prelungirea cu câteva ore a  restricțiilor de circulație impuse în zona Colegiului Economic.   

Vă reamintim faptul că macaraua urmează să fie transportată la Teatrul Clasic unde sunt pe punctul de a începe lucrările de refacere a acoperișului.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.