vineri, 19 iulie, 2024

Realme 7 5G a fost lansat în Europa, un smartphone bun și foarte ieftin

Distribuie articolul

Filiala chineză Oppo Realme a prezentat Realme 7 5G, cel mai ieftin smartphone deocamdată cu capacitate 5G pentru piața europeană. Acest lucru este posibil prin utilizarea unui procesor  MediaTek. Prețul smartphone-ului Realme 7 5G începe de la 229 de euro.

La prima vedere, Realme 7 5G oferă specificații și caracteristici destul de decente pentru un smartphone de nivel mediu. Focusul este un ecran LCD cu rezoluție FHD+ și o mică gaură pentru camera frontală. Ecranul acoperă 90,5% din partea frontală a smartphone-ului, deși, bineînțeles, economisiți costuri utilizând un LCD comparativ cu un ecran OLED. Cu toate acestea, panoul acceptă o rată de reîmprospătare maximă de până la 120 Hz, conform Android Authotity.

În interiorul smartphone-ului se află procesorul MediaTek Dimensity 800U Octa-core, ale cărui opt nuclee funcționează cu maximum 2,4 gigahertz. Caracteristica specială a acestui cip este modemul 5G integrat, care totuși acceptă doar un număr limitat de rețele sub-6 GHz. Nu știm dacă în privința caracteristicilor și specificațiilor acest telefon poate concura cu Samsung Galaxy A42 5G.

La urma urmei, permite chiar și operarea dual SIM și dual standby cu două cartele SIM capabile 5G, chiar dacă de acest lucru pot beneficia doar câțiva clienți din Europa datorită răspândirii limitate a comunicațiilor mobile 5G. Memoria internă este de 128GB, în timp ce versiunea de bază vine cu 6GB de memorie RAM. Pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare, puteți extinde spațiul de stocare al dispozitivului utilizând un card Micro-SD.

Când vine vorba de camere, Realme 7 5G oferă, are o cameră principală de 48 megapixeli, o cameră de 8MP cu unghi larg și două camere de 2MP, una de adâncime și una macro. Camera frontală de pe ecran oferă, de asemenea, o rezoluție decentă de 16MP.

Smartphone-ul are un senzor de amprentă capacitiv montat lateral, suport pentru Dolby Atmos și Hi-Res Audio și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Realme 7 5G va fi disponibil în culorile Mist Blue și Flash Silver și va avea sistemul de operare Android 10.

Realme 7 5G are o baterie cu o capacitate de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 30W. Alimentarea cu energie electrică are loc prin intermediul unui port USB Type-C. În cele din urmă, bateria ar trebui să poată fi încărcată complet în puțin peste o oră.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți