Ramona Lile: „Valoarea școlii doctorale a UAV, confirmată de ARACIS”

Educație Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În luna decembrie au fost publicate rezultatele evaluări externe realizate de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS).  A fost o analiză amplă care a durat câteva luni în care comisia de experți a analizat calitatea programelor doctorale ale fiecărei universități.

„A fost un proces de lungă durată care a presupun vizite la universitatea noastră, întâlniri cu profesorii, studenții doctoranzi, analizarea bazei materiale. Comisia de evaluare a fost formată din cadre didactice coordonatoare de doctorat, experți naționali, experți internaționali și studenți doctoranzi”, a detaliat, Florentina Munteanu, directorul Școlii Doctorale a UAV.

Școlii doctorale interdisciplinare din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad i-a fost menținută acreditarea atât la nivel institutional cât și pentru cele trei domenii de studiu: filologie, teologie și ingineria mediului.

„Este o confirmare a valorii școlii doctorale din cadrul universității noastre. Raportul comisiei de evaluare demonstrează calitatea procesului de învățământ, standardele înalte de pregătire ale profesorilor conducători de doctorat. Dezvoltarea școlii doctorale reprezintă un obiectiv important în cadrul strategiei de dezvoltare a UAV asumată la nivel instituțional”, a punctat rectorul universității, Ramona Lile.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.