Ramona Lile: Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, prezentă la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva

Educație

Scris de Arad Obiectiv

Doi profesori ai Universității „Aurel Vlaicu” din Arad fac parte din echipa inventatorilor arădeni care va prezenta proiecte în cadrul acestui salon de invenții ce se va desfășura la Geneva, la finele lunii aprilie.

Prof. univ.dr Adriana Moțica și prof.univ.dr Radu Ioan de la Facultatea de Inginerie a UAV vor prezenta alături de Dan Sobol, Gabriel Muşet, Eugen Buşa, şi Răzvan Dancu șase invenții dintre care amintim: o cutie de viteză pentru turații mici,  o instalaţie pentru protejarea vehiculelor rutiere, un organizator pentru uz casnic şi un paravan mobil inteligent pentru uz casnic.

„Suntem mândri de colegii noștri și le dorim mult succes la ediția de anul acesta a Salonului Internațional de Invenții. Participarea celor doi profesori este un câștig pentru universitatea noastră și confirmă, încă o dată, calitatea corpului academic și a actului educațional desfășurat în cadrul UAV”, a declarat Ramona Lile, rectorul universității.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.