Ramona Lile: „Ne bucură evoluția universității noastre”

Educație Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad este pe primul loc în clasamentul  U-Multirank 2021 elaborat de Comisia Europeană, la categoria cele mai multe calificative maxime obținute.

Anul acesta UAV a primit 11 calificative de tip A față de cele 7 calificative obținute anul trecut. La acest capitol, universitatea arădeană este urmată de Academia de Studii Economice București, Universitatea de Medicină „George Emil Palade” din Târgu Mureș, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, cu câte 7 calificative maxime.
Clasamentul include 34 de universități din România și analizează cinci indicatori:  predare-învățare, cercetare, transfer tehnologic, orientarea internațională și  implicare regională.

Cele mai multe calificative maxime obținute de UAV au fost obținute la capitolul cercetare și la categoria implicare regională.

„Această poziționare reprezintă rezultatul muncii comunității academice a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. Progresele realizate, în special în ceea ce privește activitatea de cercetare, se reflectă în acest clasament. Această evoluție ne confirmă că suntem pe drumul cel bun și sunt sigură că  vom continua acest parcurs ascendent în perioada următoare”, a precizat rectorul UAV, Ramona Lile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.