Ramona Lile: „Managementul educațional, un curs postuniversitar de succes”

Educație Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Unul dintre  cursurile postuniversitare  de succes ale Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, cel de management educațional, va începe în data de 1 martie. Cei care îl vor absolvi pot accede la funcții de conducere în învățământ, pot aplica pentru a fi acceptați în Corpul Național al Experților în Educație.

Cursul durează șase luni iar orele se vor desfășura la sfârșit de săptămână sau în timpul vacanțelor școlare. Dacă situația epidemiologică va permite, cursații vor fi prezenți fizic la ore, în caz contrar, acestea se vor derula în sistem online. Orarul va fi disponibil pe site-ul Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială.

„Oferta de cursuri postuniversitare din cadrul universității noastre vine în întâmpinarea cererii de pe piața muncii, încearcă să răspundă unor nevoi reale create la nivel social, administrativ, educativ. Universitatea este un centru de formare universitară și postuniversitară care pune la dispoziția cursanților  expertiza necesară pentru dobândirea de noi competențe” a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.