Ramona Lile: „Am donat sânge pentru a salva vieți”

Educație Social

Scris de Arad Obiectiv

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad este alături de persoanele aflate în spitalele arădene. La campania derulată de Centrul de Transfuzii din Arad, rectorul universității împreună cu o parte din angajații UAV s-au mobilizat și au donat sânge. ,,Mă bucur că împreună cu colegii mei am fost și am făcut acest gest de normalitate pentru cei care au nevoie de ajutorul nostru.  Este foarte important, poate chiar vital pentru cei care au nevoie de sânge”, a declarat rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, Ramona Lile.

Cu această ocazie, au donat plasmă și persoanele care au  fost infectate cu COVID 19 și care au mai mult de 28 de zile de la infectare. Plasma donată va ajunge la persoanele internate în stare gravă la spital.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.