marți, 23 iulie, 2024

Protocol între mai multe instituții, pentru protejarea mediului. Se vrea confiscarea mijloacelor de transport folosite pentru deversarea deșeurilor

Distribuie articolul

În curând, în Arad, persoanele fizice sau juridice care abandonează ilegal deșeuri riscă pe lângă sancțiunile prevăzute de lege, confiscarea mijlocului de transport folosit în acest scop. Este decizia luată de Primăria Arad, prin Direcția Generală Poliția Locală și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Arad. Cele două instituții vor încheia un protocol de colaborare în vederea creșterii eficienței acțiunilor de prevenire și combatere a faptelor de încălcare a normelor și normativelor legale din domeniul protecției mediului pe raza municipiului Arad.

Aflat pe ordinea de zi a ședinței ordinare a lunii martie, proiectul privind aprobarea acestui protocol a întrunit unanimitate de voturi “pentru”.

În câteva zile facem și procedura, astfel încât să avem pârghia legală de a confisca mijloacele de transport folosite la deversarea deșeurilor în locuri neautorizate. Aveam nevoie de această prevedere, pentru că altfel nu se mai poate!”, a afirmat primarul Călin Bibarț la finalul ședinței ordinare CLM.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți