Proiect Erasmus+, câștigat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională

Educație Social

Scris de Arad Obiectiv

Un nou proiect care vizează învățământul special a fost câștigat de către Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Arad. Astfel, pe parcusul a 15 luni, un număr de 45 angajați ai Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad, precum și a unităților de învățământ din consorțiu, se vor deplasa în Spania, Franța, respectiv Malta, unde vor participa la activități pe tema digitalizării în educație și îmbunătățirea capacității manageriale la nivel liceal.

„Avem o grijă deosebită pentru învățământul special, pentru a asigura condiții cât mai bune și metode pedagogice moderne. Prin acest proiect se realizează un util schimb de experiență cu instituții similare din Spania, Franța și Malta. Preocuparea noastră majoră este integrarea în societate a acestor elevi, care frecventează școlile speciale din subordinea Consiliului Județean Arad”, a afirmat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Proiectul are o valoare maximală de 80.450 euro, iar întreaga sumă este suportată de autoritatea finanțatoare. Proiectul este câștigat prin Erasmus+ iar contractul este încheiat între Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.