Profesorul arădean Alexandru Ștefan, găsit împușcat în cap, în propria curte. Este luată în calcul ipoteza sinuciderii

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

O veste tragică zguduie Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad în aceste momente, dar și pe mulți dintre cei care au absolvit cursurile acestei instituții.

Mai exact, profesorul Alexandru Ștefan, care ani de zile a predat fizică în cadrul Colegiului Național „Moise Nicoară”, ba chiar a ocupat și postul de director al școlii pentru o perioadă, a fost găsit împușcat în cap în această dimineață, chiar în propria curte.

Deși nu este stabilit oficial, este vehiculată posibilitatea unei sinucideri, iar asta în principal pentru că arma folosită a fost găsită chiar lângă trupul neînsuflețit al profesorului.

De asemenea, Alexandru Ștefan era cunoscut ca fiind un împătimit al vânatului și că deținea arme de vânătoare.

Surse nefociale au declarat pentru Arad Obiectiv lucruri care întăresc ipoteza unei sinucideri. Astfel, s-ar părea că Alexandru Ștefan s-ar fi pensionat în urmă cu aproximativ un an pentru a petrece cât mai mult timp cu soția sa, de asemenea pensionată recent și în același timp bolnavă. Între timp, soția acestuia a decedat, iar acest lucru l-ar fi zdruncinat destul de grav pe profesor, ajungând în cele din urmă să recurgă la un astfel de gest.

S-ar părea că zgomotul produs de împușcătură ar fi fost auzit de către unul dintre vecinii lui Alexandru Ștefan, care s-a dus repede să vadă ce s-a întâmplat și l-ar fi găsit pe acesta în curtea casei sale. Omul a sunat rapid la 112, însă medicii ajunși la fața locului au putut doar să constate decesul acestuia.

La fața locului se află și acum mai multe echipaje din cadrul mai multor servicii de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad, care fac cercetări amănunțite cu privire la modul în care s-a produs această tragedie.

Revenim cu alte informații pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Transmitem pe această cale condoleanțe familiei, apropiaților și celor care i-au fost colegi sau elevi profesorului Alexandru Ștefan.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.