Prima ediție a congresului GoldARt

Educație

Scris de Arad Obiectiv

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, împreună cu Centrul Clinic Internațional de Microscopie în Stomatologie „Vasile Goldiș”, din Arad, organizează, în perioada 20-22 octombrie 2022, în Arad, primul congres de stomatologie 1st GoldARt Dentistry Congress, Endo&More, în incinta Gemi Conference & Events Hall.

Pe parcursul a trei zile, speakeri cu experiență vastă în implantologie, parodontologie, endodontologie și alte domenii de interes stomatologic își vor împărtăși din experiență celor peste 200 de participanți care și-au anunțat prezența, pentru ca noile tehnici și schimburile de experiență să contribuie la îmbunătățirea diagnosticării și tratamentelor.

Acest eveniment aduce împreună specialiști din România, Germania și Italia, U.V.V.G. Arad având deosebita onoare de a pune Aradul pe harta congreselor internaționale de stomatologie și numai.

Pentru a facilita accesul la informații,  fost creat site-ul https://uvvgdentistrycongress.com, unde cei interesați se pot documenta cu privire la program, expuneri, workshop-uri etc.

Rectorul U.V.V.G Arad, Prof. Univ. Dr. Habil. Coralia Adina Cotoraci : „Este o continuare firească a deschiderii Centrului Internațional de Microscopie Stomatologică, conferințele și workshop-urile susținute venind în întâmpinarea studenților și rezidenților noștri. Urez, pe această cale, mult succes lucrărilor conferinței și felicit echipa Facultății și pe doamna decan Lile, pentru implicare și efort”.

U.V.V.G. Arad mulțumește partenerilor strategici: Consiliul Medicilor Stomatologi Arad, Fundația Universitară „Vasile Goldiș” și Consiliul Județean Arad, precum și partenerilor media AltFM, JoyFM, Kiss FM, Radio Arad 99.1 FM, TV Arad și La Strada TV.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.